ПрАТ «РМС «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА»

Код за ЄДРПОУ: 00703807
Телефон: 0362-5-80-42
Юридична адреса: 35320, Україна, Рівненська обл., Рівненський район, село Волошки
 

Річний звіт за 2013 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Голова Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Швая Андрій Дмитрович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СР, 922969, 27.08.2002, Рiвненським МУ УМВС України в Рiвненськiй областi
4) рік народження** 1957
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 29
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "РМС"Олександрiйська", заступник Голови правлiння
8) дата обрання та термін, на який обрано 22.04.2008, безстроково (Статутом не пердбачено термін дії повноважень Голови правління)
9) опис Повноваження та обов'язки Голови правлiння визначенi у Статутi Товариства. Оплата працi здiйснюється згiдно штатного розпису. Винагороду в натуральнiй формi не отримував. Обiймає також посаду заступника голови правлiння ПрАТ "Рiвнерибгосп" (мiсцезнаходження: 35332, Рiвненська обл., Рiвненський р-н, с. Понебель). Змiн у персональному складi протягом звітного періоду щодо даної посадової особи не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини Швая А.Д. не має. Попередні посади протягом останніх 5 років: Голова правління ВАТ "РМС "Олександрійська", Голова правління ПрАТ "РМС "Олександрійська". Акціями Товариства не володіє.


1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Власюк Богдан Вячеславович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СР, 135410, 05.11.1996, Рівненським МВ УМВС України в Рівненськiй областi
4) рік народження** 1980
5) освіта** вища, Національний університет водного господарства та природокористування
6) стаж керівної роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПП «ЗНН-БУД», директор
8) дата обрання та термін, на який обрано 24.04.2012, безстроково.
9) опис Повноваження та обов'язки Головного бухгалтера визначенi в посадовiй iнструкцiї та наказi про призначення. Оплата працi здiйснюється згiдно штатного розпису. Винагороду в натуральнiй формi не отримував. Власюк Б.В. працює також на посадi головного бухгалтера ПрАТ "Рiвнерибгосп" (мiсцезнаходження: 35332, Рiвненська обл., Рiвненський р-н, с. Понебель). Посадову особу призначено на посаду головного бухгалтера відповідно до наказу №7-к від 24.04.2012 року (замість Грінь О.М.), приступив до обов’язків головного бухгалтера 25.04.2012 року. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акціями емітента не володіє. Попередні посади протягом останніх 5 років: ПП "ЗНН-БУД", директор.


1) посада Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Плюхiна Тетяна Ростиславiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи СР, 513942, 10.12.1998, Рiвненським МУ УМВС України в Рiвненськiй областi
4) рік народження** 1969
5) освіта** Середня-спецiальна, Чернiгiвський юридичний технiкум
6) стаж керівної роботи (років)** 11
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "РМС"Олександрiйська", головний бухгалтер
8) дата обрання та термін, на який обрано 22.04.2008, безстроково (Статутом не передбачено термін, який обирається Правління Товариства).
9) опис Повноваження та обов'язки визначенi в Статуті. Згоду на оприлюднення iнформацiї щодо розмiру винагороди, яка виплачується Плюхiнiй Т.Р. пiдприємством за виконання нею своїх посадових обов'язкiв, Плюхiна Т.Р. не надала. Винагороду в натуральнiй формi не отримує. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Змiн у персональному складi щодо даної посадової особи протягом звітного періоду не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини Плюхiна Т.Р. не має. Акціями емітента не володіє. Попередні посади протягом останніх 5 років: член правління ВАТ "РМС "Олександрійська", член правління ПрАТ "РМС "Олександірйська".


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "РЕНОМЕ"
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, 13975944, д/н
4) рік народження**  
5) освіта** д/н
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** д/н
8) дата обрання та термін, на який обрано 24.04.2012, на 3 роки (згідно з вимогами чинного законодавства України.)
9) опис Виплата винагороди не передбачена. Повноваження та обов'язки визначенi в Статуті та Положеннi про Наглядову раду. На загальних зборах акціонерів, які відбулися 24 квітня 2012 року Наглядову раду було переобрано в тому самому складі на наступний термін. Статутом термін дії повноважень Наглядової ради не визначено.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-СМАРТ"
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, 32625525, д/н
4) рік народження**  
5) освіта** д/н
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** д/н
8) дата обрання та термін, на який обрано 24.04.2012, на 3 роки (згідно з вимогами чинного законодавства України).
9) опис Виплата винагороди не передбачена. Повноваження та обов'язки визначенi в Статуті та Положеннi про Наглядову раду. На загальних зборах акціонерів, які відбулися 24 квітня 2012 року Наглядову раду було переобрано в тому самому складі на наступний термін (3 роки - згідно з вимогами чинного законодавства України). Статутом термін дії повноважень Наглядової ради не визначено.


1) посада Голова Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД"
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, 32625535, д/н
4) рік народження**  
5) освіта** д/н
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** д/н
8) дата обрання та термін, на який обрано 22.04.2008, безстроково (Статутом не передбачено термін дії повноважень Ревізійної комісії)
9) опис Виплата винагороди членам Ревiзiйної комiсiї не передбачена. Повноваження та обов'язки визначенi в Статуті та Положеннi про Ревiзiйну комiсiю. Протягом звітного періоду змін в персональному складі посадових осіб Товариства не було.


1) посада Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ"
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, 32625514, д/н
4) рік народження**  
5) освіта** д/н
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** д/н
8) дата обрання та термін, на який обрано 22.04.2008, Статутом не передбачено термін дії повноважень Ревізійної комісії
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Змін у персональному складі посадових осіб за звiтний перiод не було.


1) посада Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Лучковська Тетяна Володимирівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження**  
5) освіта** д/н
6) стаж керівної роботи (років)** 5
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** д/н
8) дата обрання та термін, на який обрано 22.04.2008, безстроково (Статутом не передбачено термін дії повноважень Ревізійної комісії).
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Змін у персональному складі посадових осіб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Акціями Товариства не володіє. Згоду на оприлюднення інформації щодо попередніх посад посадової особи, освіти, дати народження та роботи на інших підприємствах, Лучковська Т.В. не надала. Попередні посади за останні 5 років: член Ревізійної комісії ВАТ "РМС "Олександрійська" (ПрАТ "РМС "Олександрійська").


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова ПравлінняШвая Андрій ДмитровичСР, 922969, 27.08.2002, Рiвненським МУ УМВС України в Рiвненськiй областi000000
Головний бухгалтерВласюк Богдан ВячеславовичСР, 135410, 05.11.1996, Рівненським МВ УМВС України в Рівненськiй областi000000
Член ПравлінняПлюхiна Тетяна РостиславiвнаСР, 513942, 10.12.1998, Рiвненським МУ УМВС України в Рiвненськiй областi10.000261000
Голова Наглядової радиПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "РЕНОМЕ"д/н, 13975944, д/н27931572.30071279315000
Член Наглядової радиТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-СМАРТ"д/н, 32625525, д/н10000.258851000000
Голова Ревізійної комісіїТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД"д/н, 32625535, д/н10000.258851000000
Член Ревізійної комісіїТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ"д/н, 32625514, д/н10000.258851000000
Член Ревізійної комісіїЛучковська Тетяна Володимирівнад/н, д/н, д/н000000
Усього 282316 73.07752 282316 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.